Sluuuuutar

Nu var det ju så att jag och Johanna skulle ha denna blogg! Och eftersom hon slutade (?) skriva här och skapade en annan blogg, så känns det som att jag inte vill skriva mer här. Jag ville ju ha en blogg tillsammans med någon och nu är jag ju själv på bloggen av någon konstig korkad anledning. + att jag nyss har skapat en JB blogg med Elin och jag håppas att jag inte lämnas ensam på den bara :)

Så jag tror att jag tar bort den här bloggen så får Johanna säga vafan hon vill.
Seeya guys.

Miley Cyrus & Ashley greene














Miley Cyrus VS. Gwen Stefani

Miley Cyrus VS. Gwen Stefani FACEOFF

För mig är det lätt. Miley var myyycket snyggare! Vad tycker? Gwen eller Miley?

Miley och familj





Problem

Jag hade tyvärr lite problem med att logga in. Råkade skriva fel epost (?), fattar inte riktigt hur jag kunde glömma x) Men nu börjar jag uppdatera det jag har missat (om jag har missat något?)

Flipp/Flopp

Dagens flopp
Klicka för stor bild
Jag gillar verkligen inte klänningen. Visst alla har åsikter. Och detta är min åsikt. Oftast har miley snygga kläder på sig..

Dagens Flipp
ÅH, jag älskar verkligen denna outfit. Allt passar lixom med varandra! Hennes solbränna passar också utmärkt till kläderna! Ett extra + till skorna som jag tycker är skit snygga :)

Miley Cyrus roliga kväll med Guy Pines



Jag kan inte kolla på videos här på landet så jag kommer inte kunna kolla på dom jag lägger upp och skriva om dom så ni får kolla själva och döma :)

Franska trailern


Här är den franska versionen av mileys kommande film "LOL"

okänd photoshoot



Här är en bild från en ny okänd photoshoot, tyvärr har inga fler bilder kommit men jag lovar att visa er dom när jag hittar fler!
Bilden är fantastisk!


LOL

Miley chattade med Popstar om hennes nya film roller och varför hon går vidare från hennes unga fanskara: 'Den nästa film jag håller på med är inte för Hannah Montana publiken. Men det är därför jag gjorde en sista säsong, för mina unga fans.

Jag vill att fansen som har vuxit upp med mig från 16 till 26 som kommer att svara på äldre material. Jag är tvungen att välja manus som är rätt för någon som är 18 för det är jag. ' På filmning av "LOL" med Demi Moore: 'Det är väldigt annurlunda att gå från en serie med en stor publik och fanskara till någonting..

Oberoende. Men jag ser fram emot att jobba på en film som kommer att beröra människor. Den är häftig och annurlunda och jag vet inte hur mina fans kommer reagera, men det är någonting jag kan förtjäna. 'På väg in i hennes miljoner dollar herrgård: 'Jag kommer antagligen flytta in till mitt ställe efter LOL. Men jag behöver få lite jobb gjort först.'


"LOL" plåtning

Ken Baker från E! News tyckte att han fans skulle få reda på twitter att han har tagit reda på den första officiella plåtningsdag för miley cyrus kommande film "LOL", som är en ny version av en fransk film, och den hela titeln är "LOL: Laughing out loud." Det här twittrade Ken:

''I’m told the official first day of shooting for Miley’s “LOL” movie is in Michigan on July 20th @eonline.''

ingen uppdatering

Föööörlåt att jag inte har uppdaterat något, har varit i turkiet. Det var tänkt att jag skulle uppdatera när jag var där. Men internet där var så segt så det gick inte att ladda upp bilder. Men nu ska jag börja med uppdateringen. Åker också till landet idag. Men jag ska försöka uppdatera där också.

Ville bara skriva varför jag inte har uppdaterat.. Så nu är jag igång igen :)



Peace


svar på kommentarer :D

hhejsan folk1 :)
Johanna som skriver .

ni såg att jag skriv att ja hade ångest på ett va de senaste inläggen .
men det gick över efter  dagar som tur är . :)

bara lite svar från ngr kommentarer ;
SELENA GOMEZ FAN BLOGG om Miley och en vän på "Robek’s Juice":
Wow fin blogg :)

svar ; tack :))

05 Juli, 19:42
MILEY CYRUS FAN-BLOGG om Ångerst ..:
Jag vill inte låta taskig Johanna, men du funderade på att skaffa en till blogg.(?) Och om du typ inte kan uppdatera här så kanske du inte ska skaffa en till?

Och förresten, det stavas Ångest :).
Men det är ju inte alls bra att du har det ;(.

Svatr ; Hah , elin mår mkt bättre nu så jag ska skappa en blogg om disney sstjärnerna. men jag skulle vilja be dig om en tjänst. Skulle du kunna fixa min design ? (a) du är jätte dukig på det och kolla på din blogg. den lyser ju ;o

och Mm ;( <3

05 Juli, 15:41

Miley och en vän på "Robek’s Juice"

Den 1 juli var Miley med en kompis på "Robek’s Juice" i Toluca lake. Nu kommer bilder

Jag ska snart iväg igen. Som ni märker så har jag inte så jätte mycket tid för bloggen men jag försöker så gott jag kan :) Och johanna kommer ju inte uppdatera så mycket  så det blir väl jag som får ansvaret för bloggen...

Imorgon ska jag rida med en tjej så då kommer jag vara i stallet en stund men jag kommer somsagt försöka uppdatera så mycket som möjligt!


Ångerst ..

Tjenare Johanna här.
Jag har något att säga till er .

jag har ångerst .
för er som inte vet vad de är . Läs nerranför .

"när man har ångerst så upplevar man oftas att man är panikslagen, sin rädlsa , hjärtat dunkar inte som det brukar, man har smärta i bröstet , känns som man ska dö. De kan berov på några förändringar i hjärtan.
jag fick ångerst igår kväll . jag vet itne varför jag har det.  Man mår illamående hela tiden. man börjar att frysa och finns mkt mer. min kompis har oxå ångest och nu förstår jag precis hur hhon menar . Man kan knappt andas när man har ångest och jag kan typ inte andas just nu . Jag är as rädd för att mitt hjärta ska sluta fungera. Några Kroppsdelar kan se ut så här ; Man får blekare hy , man svettas väldigt ofta, man darrar och vidring av pupiler.Ångerst är inte alltid sjukligt och skadligt . jag mår as dåligt för att vara mig , jag brukar annars alltid vara pig och glad men just nu är jag bara helt rädd och har sjukt ont. "

så nu vet du vad som har hänt mig eller var ångest är.
jag skulle vara nöjd om ni kommenterade .

tror jag inte kan uppdatera ofta nu för ni vet som sagt vad de berov på nu.

Tävlingen :)

Rubriken säger allt :)
Ni , nu tänkte jag börja öppna våran första tävling .
här kommer lite info om den .  // Johanna


Tävlingen heter "Vinn en header"
Vi har bara en vinnare .
o för att vinna ska man svara på lite frågor .
Bäst svar vinner. och man MÅSTE ha blogg.
Här kommer frågorna.
[1] Varför började du gilla miley ?
[2] Var de någon som sa åt dig att lyssna på hennes musik elr något annat ?
[3] Vilka sidor brukar du hitta fakta elr en articel om miley ?
[4] Om ni har tittat på min gamla blogg ( mileycyruss.blogg.se ) Vad tyckte du om den ? .
[5] Varför gillar du miley ?
[6] Gillar du några mer artiser än miley cyrus ?

Tävlingen kommer avsluta om en vecka [10 Juli ]
kom ihåg oxå . SPRID ATT VI HAR EN TÄVLING TILL ALLA DU KÄNNER.


Mileys Nya Season :)

Hannah Montana Season 4 (tror jag att de är ) kommer börja på söndag i usa.
läste detta i en aricel =)
" Hannah Montana Forever, premiering on Sunday, July 11 at 8/7c"

Snart i bloggen kmr de ngr tävlingar :)


// johanna

Avensjuk :)

hejsan,.nu är detta johanna. har kommit hem nu elr igårkväll men jag var dötrött då . så kunde inte uppdatera då.
men kanske nu om de finns ngt att uppdatera kvar :)) iallafall såå vill jag bara säga att hjag är så grymt avensjuk på elin . hennes blogg är sjukt bra o allt ! <3

hörs ;)

Miley & Billy Ray Cyrus SUNRISE Australia


Gullig


Men gud vad gullig hon var :')

Något random inlägg :)

Nu när Miley Cyrus officiellt ditched Disney, tror du att hon kommer vara mer av en Hilary Duff eller en Britney Spears? Från E! Onlines Ted: Brit 2,0 hela vägen! Har du inte märkt nu att Disney var den som taming Miley ..

.. hela tiden? Nu när hon sparkade Musse Pigg på trottoaren, se upp världen! Och vi kunde inte vara mer exalterad över det.

Jag fattar inte direkt vad hemsidan menade med detta? Asså alla lägger ner för mycket energi på Miley och alla hennes beslut. Okej jag vet att hon är kändis men kom igen. Måste alla skriva att dom hatar henne, hon är wanna'be britney osv.. Jag själv tycker att hon kan klara sig själv och att hon får ta egna beslut. Nu har miley jätte bra självförtroende som inte bryr sig ett dugg om att hon kanske kommer få en del rader med kritik dagen efter för det ena eller det andra.

Och liksom orkar alla tidningar skriva om saker som dom bara hittar på för att käna pengar och få folk att tro dom. Och dom verkligen går på sånt. Okej, jag vet, det kallas skvaller. Men seriöst så är jag jävligt trött på allt skitsnack om miley.

Ps. Dom ord som jag inte har översatt kunde jag inte. Men det var väl bara två ord? Och förhoppningsvis kan ni dom :)


3 bilder, frukost i LA

Missade några bilder igår från när dom åt frukost i LA. Så nu kommer dom! [Klicka HÄÄR för att se dom andra bilderna!]




Miley pratar om Hannah Montana

"Hannah Montana forever" är förväntat att ha premiär på disney channel den 11 juli, och i en ny intervju med TV Guide var Miley Cyrus uppriktig när man talar om att säga farväl till den serie som gjorde henne berömd — faktum är, hon känner nästan att slutet av showen är symbolisk:

"[Det handlar om] hennes examen, och ser vad collage handlar om och se om hon vill fortsätta sin karriär eller gå i skolan och försöka leva ett normalt liv.

"Så som karaktären har växt upp, har vi växt up. Så som vi har gått vidare till nya saker, har dom gått vidare till nya saker, och gå till college. Jag tror att vi alla har examen i år, samt, tillsammans med våra tecken. Så jag tycker att det är en hel del konst i livet."

På addition, Billy Ray Cyrus sa att serien skulle ha slutat förra året, men han och Miley kännde att det inte vore rätt för showen's "die-hard" fans att inte få någora sorts korrekta slutsatser till serien som dom alla älskade och stöttade över åren.

 Miley hävdade att hon trodde showen skulle lyckas, men på inget sätt trodde hon att det skulle spilla över till att få andra människor (t.ex. Selena Gomez) en chans.


Frukost i L.A



Miley & Liam var i L.A och åt frukost idag.

Dress like Miley


Top: Net-a-porter
Leggings: Polyvore
Shoes: Saks Fifth Avenue
Bracelet: Blisslau
Necklace: Singer22


Jacket: Planet Blue
Top: Boutique To You
Jeans: Topshop
Shoes: Bluefly
Purse: Givenchy (Womens, Collectons, Spring/Summer 2010, Pre Collection, Scroll Right, 05B Elschia Bag)
Headband: thelimited
Sunglasses: Sunglasses Shop


Jacket: BCBG
Dress: Style
Shoes: Farfetch


Jacket: Dillards
Bodysuit: Farfetch
Shoes: Farfetch
Cuff: Forever21


Top: Shopbop
Skirt: Topshop
Boots: Zappos
Ring: Shopbop
Cuff: Coolspotters


Jacket: ASOS
Dress: Shopbop
Shoes: Coolspotters
Purse: Givenchy (Womens, Collectons, Spring/Summer 2010, Pre Collection, Scroll Right, 05B Elschia Bag)
Necklace: Singer22
Ring #1: Shopbop
Ring #2: Shopbop
Bracelet: Roseark

-dresslikemiley.net


Miley kommer inte uppträda på "Fifa world cup"

mileyworldcup Miley will not be performing at the world cup
  -heart-miley.com


Tack till Elin också!

Miley lämnar gym i västra hollywood


Uppdatering

Så nu är jag hemma. Dock var det inte jag som skrev inlägget tidigare, utan det var Johanna. Jag hann inte uppdatera imorse. Har varit hos en kompis och i stallet hela dagen :) Men nu kommer jag uppdatera allt som jag har missat!
/Emma


Gudmodern Dolly Parton chattade med FOXNews om den 17-år-gammla skådespelerstan/Sångerskan. Dolly delade, "Jag hatar när människor kritiserar henne. Hon är en bra sångerska; hon har en bra röst. Hon är en bra liten underhållare och hon kan prata med dig som att hon är 50 år gammal."

Dolly fortsatte, "Hon landar på det rätta stället. Jag vet verkligen att hon har allt som krävs. Hon försöker bara hitta hennes väg och det kommer hon  

Mobil inloggning.

Hejsan ^^ Tyvärr kan jag inte uppdatera bloggen för jag är inte hemma (:

Mobil inloggning.

Hejsan ^^ Tyvärr kan jag inte uppdatera bloggen för jag är inte hemma (:

RSS 2.0